perjantai 26. elokuuta 2011

Kirkuu kuin eläin

Nyt olisi hakusessa taas viisaampien vinkit. Mikä ihme on kyseessä, kun tyttö on nyt pitkään alkanut keskellä yötä (ja myös päikkärien aikaan joskus) kirkumaan tosi kimeää, ihan kuin kauhistunutta huutoa, mutta on selvästi unessa? Tutti rauhoittaa tilanteen, mutta jos se putoaa, alkaa kiljunta taas. Ei ole ehkä kaikkein kivoin herätys klo 4.30, kun yhtäkkiä viereisessä sängyssä alkaa sellainen konsertti, että luulisi, että viidakon apinat availee äänihuuliaan nähdessään petoeläimen. Tätä saattaa kestää kymmenenkin tutin uudelleenlaittoa, kunnes rauhoittuu. Ja tosiaan ei tämän prosessin aikana edes avaa silmiään.

Help me! Olisi kiva ymmärtää, mistä on kyse.

Taas pitää linkittää Paska äidin blogiin:

Paska äiti: Viisaat käyttää valjaita: Eilen oli aivan upea päivä. Mitään erityisen hienoa tai ihmeellistä ei tapahtunut, mutta oli ihanaa, kun arki luisti, tyttö oli hyvällä tuul...

5 kommenttia:

  1. Viestini ei ehkä auta - mutta käsittääkseni voi olla a) hampaat (omaa kokemusta, ekat hampaat 3kk iässä) b) mahavaivaa, c) jotain muuta. Sinällään kuulostaa sentään hyvältä että huuto loppuu 10. tutinannon jälkeen. Koetapa antaa Pamolia ennen nukkumaanmenoa jos kuolaa ja syö sormiaan myös. Ei ainakaan haittaa ketään. Meillä auttoi. Voimia!

    VastaaPoista
  2. Meillä on muutama yö sitten todettu sama ongelma, mutta luulen että se johtuu vaan siitä että Elias näkee pahaa unta.

    VastaaPoista
  3. Katinappa: No, mutta nuo merkit tosiaan pitää paikkaansa. Syö sormiaan ihan hulluna ja kuolaa myös jonkin verran. Kiitos vinkistä!

    Jonna: Voi, mistähän vauvat näkee unta? Olisi kiva tietää :)

    VastaaPoista
  4. Meillä sama homma varsinkin levottomien päivien jälkeen. Toistaiseksi ei ole ratkaisua löytynyt tähän. Meillä tämä alkaa yleensä noin 1h nukahtamisesta illalla eikä meinaa rauhoittua millään!

    VastaaPoista
  5. wilma: Okei.. No, helpottavaa tietää, ettei olla ainoita! Pitääkin tutkailla, miten toi päivän levottomuus vaikuttaa meillä..

    VastaaPoista