keskiviikko 24. elokuuta 2011

Uusia juttuja

Nyt on mennyt hetki ilman postauksia, anteeksi. Jutun juurta ei ole juuri ollut.

Vauva kasvaa karmeeta vauhtia. Liki kahdeksankiloinen pötkylä kasvoi yhdessä yössä koosta 62 kokoon 68 sekä oppi imemään nytkin sijaan peukaloa. Nyt vauvan voi jo jättää leikkimatolle tai sänkyyn ja hän viihtyy ihan itsekseen. Hauskaa on tuijotella tietokoneella liikkuvia kuvioita lastenlaulujen säestämänä, vaikka tästä onkin vähän huono äiti -fiilikset. Eihän nyt herranjestas saisi mitään tietokonetta tuijotella tuossa iässä, tulee vielä ADHD-lapsi!

Suloisinta on aamusyöttöjen yhteydessä sängyssä ollessa, kun vauva vilkuilee nukkuvaa isäänsä ja hymyilee sydäntäsärkevän leveää hymyä ja isimies vetää vain zetaa... Tällöin pitää tönäistä iskää vähän, että antaa vähän hymyä takaisinkin pikkuneidille.

Tuo vauvan koko vähän ihmetyttää, siis kahden viikon takaisessa neuvolassa hän painoi 7,5 kiloa. Isoveljeni painoi samanikäisenä kilon vähemmän. Mites teidän lapset? Tuntuu, että tämä on jo puolen vuoden ikäisen vauvan kokoinen jötkäle.

2 kommenttia:

  1. Meillä oli tänään 3kk neuvola, ja Elias painoi 6,1kg. Me ollaan miehen kanssa molemmat painettu vuoden ikäisenä vain hieman päälle 8kg. Ja erään tutun 5kk ikäinen lapsi painaa jo 11,2kg :D Siskonpoika taas on 8kk ja painaa 7kg.

    VastaaPoista
  2. Jonna: Okei, on niitä sitten aika erikokoisia lapsia olemassa :D

    VastaaPoista