torstai 11. elokuuta 2011

Nothing to say

Nyt on kolmikuukautisneuvolassa käyty ja saatu vinkkejä siihen, miten neidin niskat saadaan taas oikenemaan. Ja voi että on tyttö oikea mörssäri. Yli seitsenkiloinen ja 62-senttinen... Huijui, mikä jööti.

Nyt on jotenkin asiat loppu. Ahdistaa vähän tämä jokapäiväinen postaus tai oikeastaan se, että olen aina ajastellut aamuksi kaikki postaukset. Ajattelinkin nyt sillä tavalla rauhoittaa tätä tilannetta, että postailen silloin kun on asiaa, oli se sitten aamulla, päivällä tai illalla, niin en ala ahdistumaan liikaa, koska haluan kuitenkin kirjoitella! Näin tämä ei muutu pakkopullaksi.

Tiedättekö muuten, mikä on paha haju? Vauvan töhnäinen kaulamakkara! Se haisee ihan raadolle. Neuvolasta kuulin, että jos haisee, niin se onkin ihan tulehdus ja Septidin+öljy on hoito siihen. Rasvat eivät kuulemma auta, kun on tulehdus päällä. Good to know.

Ai niin, saatiin kolmet rokotteet nyt neuvolasta ja oli neiti vähän kiukkunen ja kuumeinen illalla. Myös yöllä tahi aamuvarhaisella oikeastaan, kun herättiin, oli tosi lämpöinen. Kun saatiin eka rotarokote, niin neidillä oli paha olla monta päivää. Siinä kului suppoja. Kumpihan se olisi ollut pienempi paha... Rokote vai rokottamatta jättäminen...

Kuten huomaatte, tästä postauksesta puuttuu punainen lanka tyystin. Sen vielä sanon, että sekä pappi, joka tytön kastoi että neuvolantäti yrittävät painostaa menemään johonkin seurakunnan äitiryhmiin... En halua! Ei vaan ole minun juttuni, vaikka kehuja olenkin kuullut. Ahdistaa tuollainen "pakottaminen".

2 kommenttia:

  1. Mulla vähän samanlaisia fiiliksiä näistä äitikerhoista ym. Tuntuu että se ois jotenkin "pakko" kaikkien mielestä. Itseä ei kiinnosta kun on muutenkin ihan tarpeeksi menoa ja meininkiä. Kaippa ne sitten pelkää että me mökkihöperöidytään ;)

    Hyvä ettet ihan katoa :)

    VastaaPoista
  2. Raparperityttö: Joo, sitä ne varmaan pelkää, mutta silti se syyllistäminen saisi loppua :/ Ja en katoa!! :)

    VastaaPoista